Gm Kodları, Metin2 Pvp Serverler,Mt2 Pvp Serverler,Ko Pvp Serverlar,Pvp Serverler,Pvp Serverlar,Metin2 Pvp Serverlar,Mt2 Pvp Serverlar,Ko Pvp Serverler
 
Öncelikle çoğu şeytan kulesi kılavuzundaki detayları geçiyorum artık çoğumuz hangi katta neler yapılması gerektiğini biliyordur.Metin2 pvp serverlerda şeytan kulesine çıkarken yanımızda olması gereken itemler beyaz bayrak,ölümsüz bonuslu itemler,kritikli itemler ve kutsamacı şamanımız mutlaka olmalıdır.Kutsamacı şaman hem kritik hem de savunma verdiği için vazgeçilmezlerdendir.Kuleye çıkarken dikkat edilecek noktalarsa,
  • Metinli katta doğru metin taşını bulurken ilk taşı kestiğinizde eğer tek kişi kesiyorsa aşağıda koordinatlar belirecektir.Bu koordinatlardan en alttakinin bir üstünde olan koordinat doğru metin taşının koordinatıdır.
  • Şeytan kral katında eğer metin2 pvpnizde item zor bulunuyorsa tüm yaratıkları temizleyip öyle şeytan kralı kesin aksi takdirde sandık vermeyecektir.Bazı metin2 pvp serverlerda muharebe çok zor bulunmaktadır ve bu bossun sandığından muharebe çıkabilmektedir.Birde ek olarak son güncel metin2 pvp serverler dosyalarında bu bosstan +6 siyah çelik zırhları çıkmaktadır.
  • Harita katında sandıkları tek bir kişinin açması eğer yanınızda şamanınız varsa şaman karaktere açtırmanız tavsiye edilir.
  • Anahtarlı katta tamamen şansınıza kalmıştır.Ancak burada daha önceden sakladığınız anahtar varsa onu da kullanabilirsiniz.
  • Azrail katında tavsiyemiz azraili en sona bırakmanızdır.Böylece rahatlıkla kesebilirsiniz.Azrail sona kaldığında isterseniz dönüşüm küreniz varsa dönüşerek istersenizde ölümsüz bonuslu itemleriniz sayesinde düz vuruşlarla da kesebilirsiniz.

Metin2 pvp serverler için şeytan kulesi püf noktaları bu şekildedir.Devil Catacomb ile ilgili kılavuzumuz daha sonra yayınlanacaktır.

 
Pvp Serverler için ideal site profili genel olarak kullanışı kolay ve istediğini kolayca bulmanı sağlayan profillerdir.

İdeal pvp serverler sitesinde olması gereken özellikler:

1.Kolay iletişim sağlayan forum destek vb. eklentilerin olması
2.Sıralama gibi oyuncuları ateşleyecek bir sistem olması
3.Şifremi unuttum gibi üyelik işlemlerinin yapılabileceği bir panel
4.Pvp Serverler tanıtımını yapan ufak bir kısım
5.İtem satışı vb için market kısmı açıklayıcı olmalıdır.

Yukarıdaki şekilde olan pvp serverler siteleri kullanış açısından oldukça elverişlidir ve oyuncuları bunaltmayan site tarzı bu şekildedir.Bu şekilde düzenlenen siteler genel olarak tercih edilmelidir.

 
Metin2 nin orjinal sürümünde yani Türk diye tabir edilen oyunda skiller p yapması zor olduğu ve herkes efsun basamadığı için lonca savaşları da o derece zevksiz olmaktadır.Metin2 pvplerinde skill npcler sayesinde skilleri p yapabilir itemlerde kolaylıkla efsunlanabilir. Peki ideal bir lonca savaşı nasıl olmalıdır? Öncelikle loncanızda mutlaka okçu ninja ve kutsamacı şaman bulunmalıdır.2 Okçu ninja 2 kutsamacı ninja idealdir.Metin2 pvplerinde bunların savunma efsunlarını basmak zor olduğu için hemen ölmezlerde bu sayede hem kutsama avantajı hemde ok gibi kuvvetli bir silahınız olur. Ön saflarda yani yakın dövüşte bıçakçı ninja,savaşçı ve sura karakteri olmalıdır. Suralar içinde mutlaka büyü çözmeci sura olmalıdır.Metin2 pvpmizin nimetlerinden olan p npc sayesinde çoğu attığı çözme tutacağı için karşı tarafın buflarını kırarız böylece. Savaşçılarda önde durarak arkadaki okçu ve şamanların kesilmesini önler. Metin2 pvpnizde yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş çevreniz varsa bunu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
 
Metin2 Pvp oyuncularının en sevdiği event olan ox eventi gmler için o kadar da eğlenceli sayılmaz.Her soruyu tek tek sordukları için zordur ancak oyun bu noktada bazı kolaylık sağlamıştır tabi.Öncelikle metin2 pvpmizde /go ox yaparak ox alanına ışınlanıyoruz.Metin2 pvpmizin ox alanına geldikten sonra /m 20358 yazarak isimsiz çiçekleri atıyoruz.Ox yarışmasını başlatmak için çiçeklere tıklıyoruz ve ox eventi yazan seçeneği seçiyoruz.Daha sonra yarışmayı başlatmak diyerek yarışma girişlerimizi açıyoruz.Metin2 pvpnizdeki oyuncu sayısına göre anons geçebilirsiniz ox eventi başlamıştır şeklinde.Daha sonra katılımcı sayısı istediğiniz düzeye geldiğinde tekrar çiçeklere tıklayarak ox yarışması seçeneğine tıklıyoruz.Bunu yaptıktan sonra yarışma girişleri kapatılmıştır.Devam etmek için aynı işlemi tekrarlayın şeklinde bir yazı gelecektir.Tekrar çiçeklere tıklayıp ox yarışması seçeneğini seçiyoruz.Bu şekilde yaptığınızda metin2 pvpniz için hazırlanmış ox soruları tabela da belirecektir.Bu şekilde 1 kişi kalana kadar devam edin.1 kişi kaldığında ödülünü verip,tekrar çiçeklere tıklayın ox yarışması seçeneği ve ardından yarışmayı sonlandırmak diyin.Tekrar köye geçmek içinde /go c yazmanız yeterli olacaktır.
 
Metin2 pvp serverlerda ninja karakter genel olarak yakın dövüş tercih edilmektedir.Bunun nedeni uzak dövüş ninjayı kasmanın zor olmasıdır.Ancak oynadığınız mt2 pvp serverında skill npc varsa aynı zamanda skilleri sıfırlama npcsi varsa bu sorun olmaktan çıkmaktadır.Ninja karakterine yakın dövüş olarak başlayıp sonradan uzak dövüşe geçilmelidir.Çünkü oynadığınız server editsiz pvp serversa ok kullanmanız çok büyük avantaj olur.Çünkü ok savunması az yapılan bir efsundur.
Gelelim ninja karakter için ideal efsunlar neler olmalıdır sorusunun cevabına.Öncelikle arkadaşınız varsa lonca savaşlarında arka taraflarda savaşcağınız için savunma efsunlarını 2.plana almalısınız.Ancak saldırı alıyorsanız savunma efsunlarına önem vermelisiniz.Tabi hpyi söylemiyorum bile hp mutlaka yapılmalıdır.Düşmanlarınızı uzaktan kolay bir şekilde indirebilmeniz için,çeviklik,yarı insan,güç,kritik ve delici vuruş şansı,skilleri daha çabuk doldurup atmak için büyü hızı efsunları mutlaka yapılmalıdır.Kalkanınızda sersemlik bağışıklığı ve beden karşısındaki atakları bloklama efsunu olmazsa olmaz efsunlardır.Birazda el beceriniz varsa ninja karakteriyle harikalar yaratabilirsiniz.


Mt2 pvp serverlerda yukarıda verilenlerin yanı sıra statü dağılımlarında dex ve hp fulleyip ardından str fullemeniz yararınıza olur ancak çoğu mt2 pvp serverda statüler kolayca fullenebildiği için kolay nasıl kasıyorsanız öyle dağıtmanız tavsiye edilir.
 
Genel olarak pvp serverler da item çalınmaları nasıl oluyor onu inceleyelim.Genel olarak pvp serverler da item soyulmaları 3 tip olmaktadır.

1.Sahte yönetici yöntemi:Bu yöntemde genellikle kendini sahte yönetici gibi gösterip item id şifre vb. istenmekte ve çoğu kişi bu yolla soyulmaktadır.Unutmayın yöneticilerle iletişim için linkte görüldüğü yöntemleri kullanmalısınız.Aksi yöntemlerle yöneticilere ulaşmanız çok zordur ve çoğunlukla size ulaşan kişiler sahte yöneticilerdir.Bunlara kanmayınız ve yukarı da belirtilen yollarla ulaştığınız yöneticilere bildirim yapınız.

2.Dost Kazığı:Bu yöntem genel olarak takıldığınız kişilerin itemlerinizi alıp geri vermemesinden ibaret oluyor.Veya kendini kız gibi gösterip sevgiliniz gibi davranan kişilerce de itemleriniz çalınmaktadır.Pvp serverler da çok kullanılan dolandırıcılık yöntemi de budur.Kendi karınız gerçek sevgiliniz ve gerçekte tanıdığınız arkadaşlar dışında emin olmadığınız kişilere itemlerinizi vermeyiniz.

3.Sahte siteler:Pvp serverler da size verilen hiç bir siteye giriş yapmayın.Sadece yöneticilerin paylaşmış olduğu siteleri tercih edin aksi takdirde keylogger vb. virüslere davetiye çıkartabilirsiniz.Böylece hesabınız ve diğer bilgileriniz tehlikeye girmiş olur.O yüzden güvenilir siteler dışında sitelere giriş yapmayınız.


Yukarıda verilen hususlara dikkat ettiğiniz sürece itemleriniz kolay kolay soyulmayacaktır.
 
Pvp serverler da büyücü karakteri olmayan yoktur.Metin2 pvp serverler da bu yeri suralar ve şamanlar doldurmaktadır.Bu blog yazımızda sura karakterine karşı savunmanın püf noktalarından bahsedicez.Özellikle Metin2 pvp serverlerinde sura karakteri daha ağır basmaktadır.Bunun nedeni suranın kullanımının daha rahat olmasıdır.O yüzden pvp serverlerda bu karakterlerin savunmasını da ona göre yapmalıyız.Suraya karşı olması gereken efsunlar şimşeğe karşı dayanıklılık,büyüye karşı dayanıklılık ve eğer oynadığınız Metin2 pvp serverı editliyse suraya karşı savunma ve beceri hasarına karşı koyma efsunlarını özellikle isteyin.Böylece pvp serverlerda en pasif karakter sura olur.
 
Metin2 bir savaş oyunu olduğu için ırklar arası yani bayraklar arası savaşlar kaçınılmazdır.Bu durum metin2 pvplerinde çok daha ateşli olmaktadır.Bu yüzden saf değiştirenlerin olması da kaçınılmazdır.Bir çok metin2 pvpsinde bayrak değiştirmek için gerekli tılsım npcde bulunmaktadır.Ya da bazı metin2 pvplerinde bu tılsıma gerek olmadan bu iş npc sayesinde gerçekleştirilmektedir.Aynı şekilde metin2 pvplerinde karakter avantajlarından dolayı bayan karaktere geçenlerde olmaktadır.Çoğumuz bayan karakterin ataklarının daha seri olduğunu biliriz.Metin2 pvplerinde bu tılsımda npcde satılmaktadır veya görevli npc sayesinde bu işlem tılsım olmadan yapılmaktadır.

Unutmayınız ki metin2 pvpnizin cinsiyet ve ırk değiştirme için npcsi yoksa tılsım kullandıktan sonra 3 gün boyunca tekrar tılsım kullanamazsınız.Tabi metin2 pvpnizin kurucuları bu durumu değiştirdiyse 3 gün beklemeniz gerekmez ama genel olarak bu durum 3 gün bekleme şeklindedir.

Metin2 pvpler için bu itemlerin kodları:

71.054 İmparatorlukların izni(Irk değişimi için gerekli olan tılsım)
71.048 Değişim tılsımı(Cinsiyet değişimi için gerekli olan tılsım)
 
Belki saçma gelebilir ama editli metin2 pvp serverlerinde bu taktik çok işe yarar.Bunun nedeni metin2 pvp serverler editli olduğu için karşıdakine skill işlemez.O yüzden metin2 pvp serverlerde genellikle markette kombo kitabı bulunur.Bunu kullanarak kombomuzu 2.seviye yapıyoruz.Daha sonra savaşçı karakterinde tercih edilir.Metin2 pvp serverımizin skill npcsine gidip bedenseli perfect master yapıyoruz.Sonra metin2 pvp serverımizde başlıyoruz editli kesimlerine.Nasıl mı oluyor bu kombo yapması oldukça basit.Metin2 pvp serverımızın marketinden aldığımız yeşil iksiri içiyoruz.Şebnemlerimizi kullanıyoruz.Öfkemizi açıyoruz ve son olarak metin2 pvp serverımızın sağladığı nimetlerden biri olan çatapat(Çin Fişeği) kullanıyoruz.Bu fişek sayesinde sersemletmemiz artacaktır.Son olarak karşıdaki editli kişiye düz vurarak sadece sersemletme skili atarak kılıcı yere vurmayacak şekilde vurmaya başlıyoruz.Yani içinizden 4 e kadar sayın elinizi atak tuşundan çekin.Metin2 pvp serverlerde bu yöntemle kesemeyeceğiniz rakip yoktur.
 
Pvp serverlar da yöneticilere ulaşmak için oyundan mesaj atma yöntemini kesinlikle kullanmayın.Zira çoğu zaman cevap gelmeyecektir.Boşuna uğraşmış olursunuz.Ancak genellikle anasayfa da bulunan yönlendirmelerde ilgili
destek için yapmanız gerekenler anlatılmaktadır.Pvp serverlar da 3 çeşit yöneticilere ulaşma yolu vardır.

1.Yol çoğumuzun kullandığı msn ya da benzeri e-posta yolları,
2.Destek sistemi üzerinden yöneticilere ulaşım,
3.Forum üzerinden yöneticilere ulaşım.

Genel olarak pvp serverlarda bu üç yöntem kullanılmaktadır.Genel bilgilendirmeler için anasayfa,forum ve facebook sayfaları kullanılmaktadır.
    Loading

    Kategoriler

    Hepsi
    Acemi Kılavuzu
    Beceriler
    Binekler
    Düello
    Efsun İşlevleri
    Gmler İçin Bilgiler
    İtem Güvenliği
    Item Hakknda0ad1b6f0d7
    Karakterler
    Lonca Klavuzlare95d8a02e0
    Metin2 Balıkçılık
    Metin2 Değerli Silahlar
    Metin2 Hile Koruması
    Metin2 Hile Şikayeti
    Metin2 Kaplumbağa Yarışı
    Metin2 Kombo
    Metin2 Lonca Becerileri
    Metin2 Ninja Kılavuzu
    Metin2 Ox Eventi Nedir??
    Metin2 Pvp Serverler Kurulum
    Metin2 Render
    Metin2 Şaman
    Metin2 Şaman Kılavuzu
    Metin2 Savaşçı Kılavuzu
    Metin2 Savaşları
    Metin2 Siyah Çelik
    Metin2 Su Ejderhası
    Metin2 Sura Kılavuzu
    Metin2 Yang Sıfırlandı Yardım
    Pvp Server Kurmak
    Pvp Serverler
    Pvp Serverler Videosu
    Pvp Serverler Yöneticilerle İletişim
    Şeytan Kulesi
    Wslik Pvp Serverler


    Metin2 Pvp Serverler

    Metin2 Pvp Serverler Blog Yazıları


    Arşiv

    Ocak 2013
    Eylül 2012
    Ağustos 2012
    Temmuz 2012
    Haziran 2012
    Mayıs 2012



    View my profile on LinkedIn